We invite you to apply for the jobs listed below.
Click on the info and read the requirements for candidates for given positions. If they are close to your experience and abilities, by all means go ahead and apply – perhaps we are waiting for you!
Thank you for applying.
JOB OFFERS
Twój zakres obowiązków
- Koordynowanie i zarządzanie pracą zespołu pracowników ekipy porządkowej
- Nadzór nad utrzymaniem właściwego stanu higieniczno-sanitarnego pomieszczeń produkcyjnych i magazynowych
- Kontrola zużycia środków myjących i zgłaszanie każdych odchyleń od norm do przełożonego
- Właściwy nadzór nad prowadzeniem gospodarki odpadami zgodny z przepisami
- Realizacja planu mycia z uwzględnieniem mycia kwaśnego
- Przestrzeganie zasad w zakresie systemów HACCP, GMP i BRC
Nasze wymagania
- Gotowość do pracy zmianowej (również w porze nocnej)
- Zaangażowanie i chęci nabywania nowych umiejętności
- Odpowiedzialność i rzetelność podczas wykonywanych zadań
- Umiejętność zarządzania zespołem oraz doskonałe zdolności interpersonalne
- Prawo jazdy kat. B
To oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, która dynamicznie rozwija się od ponad 30 lat
- Transparentne warunki wynagrodzenia, adekwatne do posiadanych kwalifikacji i doświadczenia
- Liczne szkolenia oraz inwestycje w rozwój zawodowy
- Szeroki pakiet benefitów
If you’re interested in working for us, send us your resumé via the form linked below.
We reserve the right to contact only the candidates we select.
Twój zakres obowiązków
- Monitorowanie i analiza wskaźników produkcyjnych oraz wprowadzanie działań korygujących
- Optymalizacja procesów produkcyjnych w celu zwiększenia wydajności i redukcji kosztów
- Opracowywanie bilansu siły roboczej Wydziału oraz zgłaszanie do Działu HR potrzeby zatrudnienia pracowników
- Koordynowanie procesów produkcyjnych w celu zapewnienia terminowej realizacji zleceń
- Przygotowywanie i prezentacja raportów dotyczących wyników produkcji, kosztów i efektywności
Nasze wymagania
- Minimum 5 letnie doświadczenie na stanowisku zarządczym w branży spożywczej
- Wykształcenie wyższe, kierunkowe, preferowana specjalizacja z dziedziny zarządzania, inżynierii produkcji, technologii żywności lub pokrewnych
- Znajomość przepisów i norm dotyczących bezpieczeństwa żywności (HACCP, BRC, IFS)
- Doskonałe umiejętności analityczne, organizacyjne i komunikacyjne
- Umiejętność prowadzenia zespołu, motywowania pracowników i delegowania zadań
- Umiejętność pracy pod presją czasu
To oferujemy
- Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
- Liczne szkolenia oraz inwestycje w rozwój zawodowy w kierunku Zarządzania
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Transparentne warunki wynagrodzenia, adekwatne do posiadanych kwalifikacji i doświadczenia
If you’re interested in working for us, send us your resumé via the form linked below.
We reserve the right to contact only the candidates we select.
- Przygotowywanie produktów (kiełbas, szynek, boczków) do obróbki mechanicznej i termicznej (formowanie, nadziewanie, wieszanie)
- Etykietowanie, sortowanie i pakowanie wyrobów gotowych
- Gotowość do pracy w warunkach o wysokich wymaganiach sanitarnych- odzież ochronna, rękawiczki, czepki, maseczki
- Brak przeciwwskazań do pracy w niskich temperaturach (ok. 6 stopni C)
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym (I,II zmiana)
- Odpowiedzialność i rzetelność podczas wykonywanych zadań
- Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, która dynamicznie rozwija się od ponad 30 lat
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Wynagrodzenie składające się z podstawy zasadniczej oraz prowizyjnego systemu premiowania
- Szkolenia kompetencyjne wspierające codzienną pracę oraz rozwój zawodowy
- Bogaty pakiet benefitów
If you’re interested in working for us, send us your resumé via the form linked below.
We reserve the right to contact only the candidates we select.
- Obsługa maszyn i urządzeń wykorzystywanych w linii uboju żywca wieprzowego
- Wykonywanie zadań związanych z poszczególnymi etapami uboju
- Pomoc przy pracach pomocniczych towarzyszących procesowi uboju
- Realizacja zadań związanych z zagospodarowaniem podrobów
- Gotowość do pracy w warunkach przemysłu żywności
- Zaangażowanie i chęci nabywania nowych umiejętności
- Odpowiedzialność i rzetelność podczas wykonywanych zadań
- Umiejętność pracy w zespole i przy linii produkcyjnej
- Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, która dynamicznie rozwija się od ponad 30 lat
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Szkolenia kompetencyjne wspierające codzienną pracę oraz rozwój zawodowy
- Bogaty pakiet benefitów
If you’re interested in working for us, send us your resumé via the form linked below.
We reserve the right to contact only the candidates we select.
- obsługa maszyn i urządzeń wykorzystywanych w rozbiorze mięsa wieprzowego
- wykrawanie, trybowanie i klasowanie mięsa (szynka, łopatka, schab, kości, rury itd.)
- prace pomocnicze towarzyszące procesowi rozbioru półtusz wieprzowych
- etykietowanie, sortowanie i pakowanie mięsa świeżego
- gotowość do pracy w warunkach przemysłu żywności
- zaangażowanie i chęć nabywania nowych umiejętności
- odpowiedzialność i rzetelność podczas wykonywanych zadań
- umiejętność pracy w zespole i linii produkcyjnej
Mile widziane doświadczenie w pracy z nożem rzeźnickim.
- stabilną umowę o pracę, a jeżeli chcesz pracować w niepełnym wymiarze czasu to stwarzamy taką możliwość,
- posiłki regeneracyjne podczas przerwy regulaminowej,
- grupowe ubezpieczenie z pakietem medycznym,
- udział w Zakładowym Funduszu Socjalnym,
- "wsparcie na starcie", zanim nabierzesz umiejętności,
If you’re interested in working for us, send us your resumé via the form linked below.
We reserve the right to contact only the candidates we select.
If among the published offers you have not found the one
that suits your competences and experience