Loader

Dobrowolscy - tradycyjne wędliny z Wadowic

X
Fundusze Europejskie Fundusze Europejskie
Dobrowolscy - 100% polskiego kapitału

Dobrowolscy
100%
Polskiego kapitału

Zapraszamy do wysyłania aplikacji na stanowiska, które wyświetlane są poniżej.

W tym celu kliknij w informację i przeczytaj wymagania stawiane kandydatom. Jeżeli są bliskie Twoim kompetencjom i doświadczeniom, nie wahaj się, może właśnie czekamy na Ciebie.
Za złożone aplikacje serdecznie dziękujemy.

Oferty pracy

Twój zakres obowiązków

  • Organizacja pracy, inspirowanie i dbanie o rozwój swojego kilkuosobowego zespołu technologicznego
  • Przygotowywanie, analiza i raportowanie strategicznych danych do Członków Zarządu
  • Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii do produkcji żywności oraz doskonalenie istniejących
  • Optymalizacja procesów związanych z produkcją żywności, inicjowanie nowych technologii i innowacji
  • Udział w tworzeniu nowych produktów
  • Podejmowanie szybkich decyzji i elastyczność w działaniu w przypadku zmian produkcji

Nasze wymagania

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe, preferowana specjalizacja z dziedziny technologii żywności
  • Umiejętność analizy danych i raportowania wyników produkcyjnych
  • Znajomość przepisów i norm dotyczących produkcji oraz certyfikacji żywności
  • Umiejętność i doświadczenie w zarządzaniu zespołem i podejmowaniu strategicznych decyzji
  • Praktyczna znajomość pakietu MS Office
  • Odpowiedzialność, pewność siebie, kreatywność i komunikatywność
  • Znajomość nowych technologii i trendów w produkcji żywności

To oferujemy

  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, która dynamicznie rozwija się od ponad 30 lat
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Transparentne warunki wynagrodzenia, adekwatne do posiadanych kwalifikacji i doświadczenia
  • Liczne szkolenia oraz inwestycje w rozwój zawodowy
  • Atrakcyjny pakiet benefitów

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej Firmie wyślij CV przez formularz zamieszczony w linku poniżej.

Aplikuj  >

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

Twój zakres obowiązków

  • Budowanie i utrzymywanie relacji z partnerami biznesowymi
  • Identyfikowanie nowych możliwości rozwoju biznesu z klientami poprzez strategiczny rozwój stałej współpracy
  • Prowadzenie działań promocyjnych (m.in. targi, eventy branżowe) oraz działań w zakresie marketingu handlowego (m.in. promocja nowego produktu)
  • Analiza rynku i potrzeb partnerów biznesowych
  • Pozyskiwanie cyklicznych zamówień, również w akcjach promocyjnych
  • Negocjowanie warunków współpracy
  • Prowadzenie dokumentacji handlowej
  • Dbanie o dobry wizerunek firmy, promowanie marki
  • Współpraca z innymi działami firmy w ramach realizowanych zadań

Nasze wymagania

  • Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
  • Wysoko rozwinięte umiejętności sprzedażowe, negocjacyjne i analityczne
  • Umiejętność dobrej organizacji pracy własnej
  • Nastawienie na osiąganie celów
  • Biegła obsługa komputera, w tym pakietów MS Office
  • Aktywne prawo jazdy kat. B
  • Dyspozycyjność i gotowość do odbywania częstych podróży służbowych
  • Samodzielność, systematyczność oraz wysoka kultura osobista
  • Doświadczenie w sprzedaży produktów w branży mięsnej

To oferujemy

  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, która dynamicznie rozwija się od ponad 30 lat
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Wynagrodzenie składające się z podstawy zasadniczej oraz prowizyjnego systemu premiowania
  • Szkolenia kompetencyjne wspierające codzienną pracę oraz rozwój zawodowy
  • Bogaty pakiet benefitów
  • Służbowe narzędzia pracy do użytku prywatnego (samochód, telefon, tablet)

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej Firmie wyślij CV przez formularz zamieszczony w linku poniżej.

Aplikuj  >

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

Twój zakres obowiązków

  • Koordynacja nad obszarem produkcji, realizacji założonych celów, zużycia materiałów oraz wielkości ewentualnych strat
  • Wyznaczanie celów podległym zespołom oraz nadzór nad ich realizacją
  • Podnoszenie wydajności linii produkcyjnych, poprzez eliminację przestojów i awarii, a także usprawnienia techniczne i organizacyjne
  • Realizacja harmonogramu produkcyjnego, wraz z bilansowaniem zdolności produkcyjnych
  • Udział w planowaniu, oraz modernizacji parku maszynowego w zakresie swojego wydziału
  • Planowanie, oraz analiza bieżącej realizacji budżetu swojego wydziału
  • Dbałość o optymalne wykorzystanie potencjału produkcyjnego poprzez motywujące zarządzanie, inspirowanie i rozwój kompetencji zespołu
  • Ścisła współpraca z innymi działami firmy
  • Przygotowywanie i prezentowanie raportów z realizacji zadań do Zarządu

Nasze wymagania

  • Minimum 5 letnie doświadczenie na tym samym lub pokrewnym stanowisku
  • Wykształcenie wyższe, kierunkowe, preferowana specjalizacja z dziedziny zarządzania, inżynierii produkcji lub pokrewnych
  • Praktyczna wiedza z zakresu optymalizacji procesów produkcyjnych (mile widziana umiejętność wykorzystania technik Lean)
  • Wysoko rozwinięte umiejętności analityczne oraz dobrego planowania
  • Właściwe podejście do zarządzania dużymi zespołami: umiejętność motywowania, dzielenia się wiedzą i wspierania rozwoju pracowników
  • Biegła obsługa programów pakietu MS Office
  • Komunikatywność, samodzielność i zaangażowanie w wykonywanie zadań

Mile widziane

  • Doświadczenie w pracy z systemami ERP
  • Doświadczenie w branży produkcji FMCG

To oferujemy

  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, która dynamicznie rozwija się od ponad 30 lat
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Transparentne warunki wynagrodzenia, adekwatne do posiadanych kwalifikacji i doświadczenia
  • Liczne szkolenia oraz inwestycje w rozwój zawodowy
  • Atrakcyjny pakiet benefitów

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej Firmie wyślij CV przez formularz zamieszczony w linku poniżej.

Aplikuj  >

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

  • Przygotowywanie produktów (kiełbas, szynek, boczków) do obróbki mechanicznej i termicznej (formowanie, nadziewanie, wieszanie)
  • Etykietowanie, sortowanie i pakowanie wyrobów gotowych
  • Gotowość do pracy w warunkach o wysokich wymaganiach sanitarnych- odzież ochronna, rękawiczki, czepki, maseczki
  • Brak przeciwwskazań do pracy w niskich temperaturach (ok. 6 stopni C)
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym (I,II zmiana)
  • Odpowiedzialność i rzetelność podczas wykonywanych zadań
  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, która dynamicznie rozwija się od ponad 30 lat
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Wynagrodzenie składające się z podstawy zasadniczej oraz prowizyjnego systemu premiowania
  • Szkolenia kompetencyjne wspierające codzienną pracę oraz rozwój zawodowy
  • Bogaty pakiet benefitów

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej Firmie wyślij CV przez formularz zamieszczony w linku poniżej.

Aplikuj  >

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

  • Obsługa maszyn i urządzeń wykorzystywanych w linii uboju żywca wieprzowego
  • Wykonywanie zadań związanych z poszczególnymi etapami uboju
  • Pomoc przy pracach pomocniczych towarzyszących procesowi uboju
  • Realizacja zadań związanych z zagospodarowaniem podrobów
  • Gotowość do pracy w warunkach przemysłu żywności
  • Zaangażowanie i chęci nabywania nowych umiejętności
  • Odpowiedzialność i rzetelność podczas wykonywanych zadań
  • Umiejętność pracy w zespole i przy linii produkcyjnej
  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, która dynamicznie rozwija się od ponad 30 lat
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Szkolenia kompetencyjne wspierające codzienną pracę oraz rozwój zawodowy
  • Bogaty pakiet benefitów

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej Firmie wyślij CV przez formularz zamieszczony w linku poniżej.

Aplikuj  >

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

  • obsługa maszyn i urządzeń wykorzystywanych w rozbiorze mięsa wieprzowego
  • wykrawanie, trybowanie i klasowanie mięsa (szynka, łopatka, schab, kości, rury itd.)
  • prace pomocnicze towarzyszące procesowi rozbioru półtusz wieprzowych
  • etykietowanie, sortowanie i pakowanie mięsa świeżego
  • gotowość do pracy w warunkach przemysłu żywności
  • zaangażowanie i chęć nabywania nowych umiejętności
  • odpowiedzialność i rzetelność podczas wykonywanych zadań
  • umiejętność pracy w zespole i linii produkcyjnej

Mile widziane doświadczenie w pracy z nożem rzeźnickim. 

  • stabilną umowę o pracę, a jeżeli chcesz pracować w niepełnym wymiarze czasu to stwarzamy taką możliwość,
  • posiłki regeneracyjne podczas przerwy regulaminowej,
  • grupowe ubezpieczenie z pakietem medycznym,
  • udział w Zakładowym Funduszu Socjalnym,
  • "wsparcie na starcie", zanim nabierzesz umiejętności,

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej Firmie wyślij CV przez formularz zamieszczony w linku poniżej.

Aplikuj  >

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

Jeżeli spośród opublikowanych ofert nie znalazłeś tej, odpowiadającej
Twoim kompetencjom i doświadczeniu

Aplikuj spontanicznie
Jesteśmy już w
6000+
sklepach w Polsce
Nasze produkty możesz znaleźć m.in. w sieciach: Delikatesy Centrum, Stokrotka, Groszek, Lewiatan, Społem, Jubilatka, Piotruś Pan, Spar, Euro, Cezar, E.Leclerc, HITPOL, Nasz Sklep, Passa, Zielony koszyk, Gram, Wegar, Tradycja&Jakość, Polska Grupa Zakupowa Kupiec, Tomi Markt SZUKAJ