Kiełbasa klasztorna


Kiełbasa Klasztorna to wyjątkowy produkt, wytwarzany ze starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego. Wysokiej jakości surowiec w połączeniu z intensywnymi przyprawami i obróbką termiczną (parzenie oraz wędzenie) tworzą niepowtarzalny wyrób o niezwykle oryginalnym smaku.
Kiełbasa pachnie domową wędzonką, a wisienką na torcie jest efektowna posypka z majeranku na całej powierzchni. Ta aromatyczna skorupka z ziół cieszy oko i podniebienie, wyróżniający się w gąszczu innych produktów.
Kiełbasa Klasztorna produkowana jest w oparciu o dawne polskie receptury wędliniarskie. Doskonała zarówno na zimno jak i na gorąco.

Masa netto: ok. 1 kg
Produkt zmiennowagowy

Forma opakowania:
Opakowanie MAP
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej

Temperatura przechowywania:
od 0 do 10°C
Materiały do pobrania
Pobierzesz paczki zbiorcze materiałów serii DOBROWOLSCY