Marka Dobrowolscy przywodzi na myśl wyśmienity smak, który łączy przy stołach pokolenia zarówno na co dzień, jak i od święta.
Wytwarzanie produktów, które od lat łączą smakiem pokolenia Polaków jest możliwe poprzez zastosowanie najlepszych rozwiązań technologicznych oraz surowców najwyższej jakości .Stałe dążenie do poprawy jakości, bezpieczne warunki pracy i zachowanie najwyższych standardów higieny to główne zadanie wszystkich pracowników naszej Firmy.
Wszystko po to aby na stoły naszych Klientów trafiały zdrowe i świeże produkty.
Doskonałe efekty naszej codziennej pracy oraz zdobyta wiedza są owocem wdrożenia w 2017 roku w firmie dwóch bardzo ważnych systemów – BRC i IFS, czego poświadczeniem są uzyskane certyfikaty.
Są one potwierdzeniem zapewnienia najwyższego poziomu wymagań sanitarnych i technicznych, gwarantujących wytwarzanie produktów bezpiecznych i o ustalonej jakości. Potwierdzają również, że funkcjonujące w zakładzie procesy produkcyjne są tak zaprojektowane, by spełnić wymagania prawne i etyczne, także w odniesieniu do warunków pracy.
Certyfikaty wydawane są po przeprowadzeniu audytu przez akredytowaną jednostkę certyfikującą i stwierdzeniu zgodności z wymogami standardów.